RSS 2.0
Nathalie Akselsen
Foto: Viktor

Nu är Memory Lane helgen över. Och höstlovet startar officiellt imorgon, vilket ska bli otroligt härligt efter en så bra helg med hela estetiska programmet. Jag kommer sakna att göra sådana här stora projekt tillsammans med estet klasserna. Man får en så bra sammanhållning mellan årskurserna och det är så underbart, dock var detta mitt andra och sista projekt under mina tre år på estet. För snart försvinner jag där ifrån, då jag tar studenten från Karlberg.

Vackra Nathalie Akselsen var en av flera gästartister på föreställningarna i helgen, och även Alexander Larsson. Två av mina förebilder och de jag ser mest upp till inom dansen gjorde varsitt dansnummer på Memory Lane. Så vackra och gråtfärdiga dansnummer...

Jag ska en dag bli lika bra som Nathalie!
Estetveckan är igång! Igår var det bara nöta alla danserna som gällde, idag öva med de olika ensemblerna. För nu börjar det närma sig med stormsteg inför föreställningarna av Memory Lane. Imorgon blir det ungefär samma stuk som idag, och sen genrep under resterande dagarna med föreställningar efteråt.
Torsdag, fredag och lördag är det föreställningar.
Slår detta projektet Popcorn tro, de projektet vi hade när jag gick i ettan?

Viktor, jag älskar dig! Kärlek är mycket för mig, kärlek till den person jag tycker om mest i världen är mer än betydelsefull för mig. Kärleken man får tillbaka från den man själv älskar är det enda man ska leva för.

Viktor är kärlek för mig, den jag tycker mest om i världen som är den mest betydelsefulla personen som finns i mitt liv, kärleken jag får tillbaka från honom gör min vardag, får mig känna som den enda i världen.
Club Can't Handle Me - Flo Rida

Justin Bieber - Love Me

Take Heart - Ola Joyce
Utan dina andetag - Erik Linder

Untitled - Simple Plan

Revolver - Madonna, Lil Wayne, David Guetta

How Low - Ludacris
Flo Rida, Bieber och Joyce hör till Studentcompagniet, Linder & Simple Plan är i Lyrical 8 det två sista är i MTV Street. Dessa låtar är det just nu som man hör varje vecka, det dagarna som danserna är på.
Ser ni den röda tråden i låtarna? Hittar ni den så vet ni temat på denna terminens dansuppvisning.
Foto: Vladimir Klimek
Redigering: Sofie (jag)

Sista dagen på Italienresan fick Viktor med sig alla Vladimirs foton som han tog, drygt 2500. Igår hittade jag tre bilder när jag gjorde en överblick på alla hans foton, jag ville redigera och använda i en presentation om Ungdomspanelen och om precis sådana utbyten som jag var på. Plus att jag tänkte slänga upp dem här för att visa er också. Jag gillar bilderna skarpt efter redigeringen.

Vad tycker ni? :)

FÖRESTÄLLNINGAR:

Fredag den 29e - 19.00
Lördag den 30e - 15.00 & 19.00
Söndag den 31e - 15.00
För biljetter: ring 0532-139 80
Årets estetiska projekt, med musik, bild och dans. I år hyllar vi skolan
som fyller 40 år med musiken från 70, 80, 90, 2000 talet fram tills idag.
Är ni i närheten av lilla Åmål är det något som borde ses ;D
Söndag, och ännu en vecka är snart förbi. Idag är det dansdag för fulla muggar, då jag har två stycken lektioner - MTV Street och disco. Alltid lika gött att träna dessa två extrema lektionerna plus att idag för min del är det en massa koreograferande på min solodans inför vårt sceniska musikprojekt som vi kommer ha i skolan sista helgen denna månaden.
21 Guns - Green Day, är låten som jag ska göra solo till.
Dag 5 & 6

Dag 3 & 4 - Citta della Scienzaköpcentret i centrum av napoli
Från dag 1 - resedagen.
Kommer att dela upp under några få utvalda foton från resan under några inlägg framöver.
och dag 2 - första dagen med aktiviteter.