RSS 2.0
Det senaste dagarna har två olika intervjuer där jag har medverkat poppat upp på respektives hemsidor och även den näst sista krönikan för denna terminen har lagts upp på Kulturungdoms hemsida. Så jag tänkte att jag länkar allt på samma gång, så får ni kika in och se vad ni tycker.
Intervju 1: länk
Intervju 2: länk
Krönikan: länk
" Lady Gaga sjunger ”I was Born This Way”. Lars Winnerbäcks sjunger i Fröken svår, ”Dans med svåra steg”. Brittan sjunger ”The dancefloor is my stage”.Och på en inspirationsblogg hittade jag texten ”Live your dream and wear your passion”. "
Det närmar sig nu. Snart drar vi iväg på studentresan, bort till solen och värmen. Isället för pissvädret här med regn nästan hela tiden. Gör sista grejerna i skolan på tisdag, sista muntliga grejen, debatt i Svenska C och gemensamma Vårkonserten med Esteterna.
19 dagar kvar till dagen med stor D...


Det går några dagar emellan inläggen nu.


Men det är inte så konstigt heller. Det är så mycket som ska hinnas med i skolan så det tar upp så mycket tid och det är nu det känns att det inte är långt kvar till dagen med stort D. Så allting blir lidande typ, bloggen och fotografierna börjar bli gamla. Hinner inte med att fota på samma sätt för tillfället.

Det är fyra hela skoldagar kvar i skolan innan studentresan! På det fyra dagarna ska det hinnas med att göra ett sista prov i svenska och en debatt i svenska c, och till sist göra sista gemensamma estetprojektet, lite mindre än Memory Lane som vi hade förra terminen, nu är det bara Vårkonserten som återstår att göra tillsammans med klassen och tvåorna & ettorna.
Jag längtar så himla mycket, så nu ska jag ta tag och plugga lite för svenska provet.
Jag är med och tävlar på Dennism.se om ett par Converse!
Var det du också! ;D
Igår gjorde jag min sista discotävling...

Lite vemodigt känns det allt. Men jag gjorde en toppen bra tävling igår på SM i Lisebergshallen. Jag började ju som 8-åring med att tävla i disco. I elva år har jag nu tävlat och igår var det den absolut sista discotävlingen jag gjorde i min discokarriär. Och den resulterade i en 2:a plats! Ett bra avslut på allt tycker jag. Nu är det dags att gå vidare och ta dansen ett steg högre!
..är avslutad!
Har gjorde både teoriprovet, antagningsprov för universitet och uppkörning på tre dagar. Och det bästa av allt är att jag både klarade teorin och uppkörningen! Jag är i himlen nu istället. Dock får jag vänta till typ juli för att veta om jag blivit antagen på danskursen på KAU som jag sökte.

Gaga, kära Lady Gaga. Du gör det igen.
Helt utanförvarning kunde man se Gagas nya singel länkas på Twitter från Gaga själv och nästa dag spelades den redan på radion. Helt klart fortsätter hon i samma spår med att leverera en bra hit efter den andra. I love this! Den är inte alls som Born This Way eller Judas. Men en självklar hit är den. Dags att spela sönder dom nu lite medan jag ska städa rent mitt lilla rum och sedan för pluggandet som återstår.
Jag har hittat min balfrisyr som jag ska ha på min bal. Den är vacker och inspirerad av en vacker flicka. Men jag tänker inte avslöja med att vissa en bild nu. Men det jag kan säga om den är att den är vacker och kommer passa min klänning som en smäck! Jag är så nöjd. Och för att den ska bli som jag har tänkt mig fick jag köpa en liten fin grej från Ebay. Så nu väntar jag på att hårsmycket ska komma hem till mig.

Jag längtar så enormt mycket plus att jag känner att jag tjatar om studenten, studentresan och balen hela tiden. Men det är för att det är ju inte långt kvar dit! Med 19 dagar till studentredan, 33 dagar till balen och 36 dagar till studentdagen så är det inte konstig.

Dags att återgå till högen med skolarbetena som växer och sjunker om vartannat denna perioden. Prov, inlämningar och föredrag typ varje dag.


... hos Danscenter Sofia Westlund är avslutat. Med en brakdundrande och hur grym dansuppvisning som helst. Tror nog det var en av de bästa på länge. Jag kommer sakna alla människor här och danslärarna som jag har haft det senaste och de jag haft tidigare också som jag saknar.
Men inte för att jag slutar här innebär det att jag slutar för gott. Aldrig. Nu börjar allvaret. Ett år i Karlstad är närmsta planen. Därefter världen!
Dags att tvätta bort sminket och krypa ner till sängs.