RSS 2.0
sa Ola Salo om oss dalslänningar.

OMG, UNBELIEVABLE.
Dagen kunde inte ha blivit bättre än så här! Den hamnar lätt på första platsen just nu i världens-bästa-dag-detta-året kategorin! KAOS säger väl allt?

Höjdpunkten för dagen var inget mindre än ANDREAS GREGAS spelning på festivalen. Att stå längst fram, i mitten sjunga med i varje text, och när han sjunger den bästa låten Älskling. Då! Då sker det bästa. Han ställer sig mitt framför mig och sjunger rakt till mig med ögonkontakt i ett endast två centimeter stort mellanrum, i typ två timmar kändes som när de endast var 1 minut max, men just då kändes som det endast var jag och Grega där. UNDERBART VACKERT!
Detta kommer jag leva på länge och sväva på moln så fort tankarna kommer dit!

Men till resten, BABIAN var grymma som vanligt med sin energiska skånska musik, THE SOUNDS var grymma och THE ARK ännu mer grymma! Hade en helt underbar första KAOS-festivaldag med folket där. Speciellt kul att träffa Julia och Johanna igen efter så länge! Och bilder kommer en annan dag. God natt för nu!

Travis Wall i en koregrafi av Mia Michaels.
Så mycket bättre kombination går inte att få.
Jag är föralltid förälskad i SYTYCD och lite grann i Travis!
(För er som inte kanske tittar på So you think you can dance blev Travis två i Sytycd säsong 2 och Mia Michaels är en världsberömd koregraf som arbetar med Sytycd)

Detta är bara rent av vackert!
FÖR
3 DAGAR KVAR
TILL START!
Och jag bara längtar efter att få stå där vid scenerna och se, sjunga med och bara njuta av det bästa artisterna som KAOS har fixat till sin första festival. Och redan på på spelschemat har jag bokat av att Babian, Social Siberia The Sounds, The Ark, Andreas Grega, Salem Al Fakir, Markus Krunegård, Looptroop Rockers och Petter kommer att få mig som ett hängivet fan vid stakets första rad.

Denna helgen var det dags igen att dansa ordentligt med en två dagars workshop i disco med James Simonsson. Alltid lika kul att få lära sig nytt ifrån James, han är alltid i en annan discodimension när det gäller discokoreografi. Så det är verkligen extremt rolig att få inspiration från hans håll.

Men jag satsar på sista terminen av discodans nu och tävlingarna, dock får vi se hur denna terminen går på tävlingarna denna höstterminen. Vem vet, går det bra så får vi se om jag ångrar mig kanske.. Det är ett svårt val faktiskt.
(Klicka på bilderna för större format)
överst - linne från Carlings, Klänning från monki, tshirt från Monki, linne från GinaTricot
närmast - Kavaj-jacka med nitar från Gina, Kjol från HM och Gaga-tshirt från HM.

Idag drog jag, syster och Viktor till Karlstad för några timmar och shoppade loss litegrann i alla fall jag. Som alltid. Men när det är rea för man slå till tycker jag allt, sju stycken plagg för 500 kr dryg och jämfört med den jackan som jag fick som innan rean endast den kostade 500 kr så tyckte jag att jag gjorde några fina kapp bland Monki, Gina, H&M och Carlings - topp 4 butikerna i min värld.
(klicka på bilderna för större format)

Vilka dagar! Herregud.
Så mycket jobb som de har varit dessa dagar är helt sinnessjukt.
Förberedelserna för langosen drog igång vid två tiden och så stod vi i fredags mellan ungefär 14-19 och sålde langos på gågatan, fortsatte därefter med popcornjobb inne i bluestältet på terminalen från 22-02.
Började dagen klockan 10 med förberedelser inför en ny dag med langosförsäljningen och det vi inte visste var att den skulle bli så otroligt lång. Från 12 till 16 stod vi på gågatan igen, 16.30-21.30 var jag och Viktor tillsammans med Ullastina och Robin inne i bluestältet och sålde popcorn igen.
Och direkt därefter var det langosförsäljning i småbåtshamnen från 21.30 alltså framtills klockan 3 på morgonen då solen började stiga upp återigen och vår deg var slut. Men arbetet slutade inte riktigt där heller, packa ihop och disk återstod. Och allt sånt var klart två timmar senare, klockan 5. Halv sex kunde jag och Viktor gå o lägga oss, åtta gick vi upp igen för att åka ner till Tösse för att sedan åka till Resö.

Sjuka dagar har det varit men langosförsäljningens antal timmar känns gött i plånboken nu och det får man tänka på istället. Ett stort steg närmare en ny dator iallafall!

NOTIS!
Bara älska killen i mitten i KLACKAR! :D
I söndags tillbringade jag och Viktor dagen tillsammans med hans familj på Liseberg. Och tur hade vi med regnet som sprack upp när vi kom till Göteborg. Kan inte tänka mig en bättre söndag än en på Liseberg, med mycket åkandes och spelande på hjul och turen var lite på min sida (en gång iallafall) vann två Daimpåsar! synd för mig, tur för de som äter godis i min familj och viktors!
(klicka på dom för större format)
Det finns inget bättre än när killar agerar tjej i en dans och dansar som dessa fem killar!
Sjukt härligt att titta på!
fotoworkshopen med Elin Torger.
midsommarhelgen

(klicka på bilderna för att se större format)