RSS 2.0

Idag var jag och Viktor på bio tillsammans som en ett årsdagspresent, med en hel drös andra människor. Sagas biosalong i lilla Åmål var fylld så pass fullt att en del fick sitta på extra stolar för det var fullt överallt.
Och filmen var självklart helt underbar, men inget slår böckerna som sagt. Men redan nu insåg jag att jag längtar tills fjärde filmen. Den blir intressant att se hur dom gör den, jag som läst alla de fyra böckerna funderar verkligen på hur bra den inte kommer bli i så fall med tanke på hur bra dessa tre hittills har varit.
Självklart avslöjar jag inget för er som inte har läst boken än eller inte sett filmen än. Men om det är något ni vill veta tror jag det är att Edward är snygg som alltid, Jacob likaså!
Det är ju inte varje dag man skriver nu när man har sommarlov och då får bloggen ta lite stryk allt. Men jag återkommer lite då och då in i mellanåt liksom. Och mycket har hänt ändå sen sist. Så som;
Fotoworkshop med Elin Torger, midsommarhelg, 1 årsdag med älskling!, jobb, yogapass and so on.

Och vad väntar denna veckan? Först imorgon är det jobb som gäller och sedan bio på världspremiären av Eclipse! Till helgen blir det Liseberg som man inte vart på sen två år tillbaka. Och de dagar som är kvar av veckan som inget är inbokat på är det nog mer jobb som väntar och lite aktiviteter skulle jag gissa på.
Hade tänkt lägga upp några foton men de får komma i ett eget inlägg imorgon istället för nu måste jag sova om jag ska orka jobba imorgon, god natt!


Säsong 7 har dragit i gång i svensk teve idag och jag är bänkad självklart! Det är det bästa på året verkligen, om man ser på tv-programs tablån. Så mycket bra dans på ett och samma ställe finns endast under denna perioden då det sänds.

Mycket av mina stora dansdrömmar ligger i So you think you can dance ägor, mycket har grundas efter att titta på alla dessa stora dansare och koreograferna i programmet. Se bara här neden på Kupono här i ett nummer av underbara, älskade Sonja Thyen. Finner inga ord för allt men känner när man ser detta.
Och denna säsongen verkar bli bra, men dansarna var grymma förra säsongen och lika så denna gången!


Nu har bilderna från dansshowerna kommit upp på danscenter.com så jag tänkte dela med mig av några stycken här också. VI hade ju som sagt Michael Jackson tema denna terminen som kan ses på sista bilden nere i hörnet, då vi hade Billie Jean som ena låten.
(klicka på bilderna för större format)
Jag har pysslat med en ny design i två dagar, men det har inte kommit upp än. Men det kommer nog om några minuter kanske. Behåller själva mallen men byter ut headern och bakgrunden litegrann.

Så kanske ni märker av skilladen inom tio minuter eller något liknande!
Håll utkik!
Jag vet inte vart jag ska börja nu, efter de senaste dagarna. Mycket har hänt på kort tid. Så det får bli kortfattat allting, lättast så.
Torsdag - sista skoldagen. Otroligt skönt hade bara två lektioner, och om man kan kalla de lektioner vet jag inte. Vi gjorde ingenting förutom att spela spel. Avslutning i aulan sen färdigt! Och som invigning gjorde jag och andra tvåor i ordning i matsalen för studenternas sista lunch i matsalen.
Fredag - studenterna sprang ut. Och jag kommer verkligen sakna det flesta estet treorna i skolan till hösten. Hängde massvis med blommor och uppblåsbara saker på folket jag kände. Och det blev extra många när man fick springa runt och leta upp de som Viktor skulle hänga på också. Sen efter kollade vi när de åkte runt i stan på flaket och sedan hem till Viktor för studentkalas och sen drog vi ut till HC. Kvällen slutade bra med andra ord!
Lördag, söndag - Herregud, helgen var en riktig tillbringa-dagen-i-soffan-helg med film och underbar pojkvän. Kunde inte fått en bättre helg. Har pysslat med en del när man kom hem också, faktiskt pillat ihop en ny header men den kommer inte upp förens om några timmar efter min sömn och kanske en ny bakgrund fixas imorgon också? Vem vet. Oj, nu drar klockan iväg och den har blivit redan blivit 00:39 så dags att krypa till sängs även om det är sommarlov och regnet bara öser ner..
Och just det! Bilder kommer snart upp både här och på facebook ifrån balen och studenten tänkte jag! Så håll utkik efter det!
Alltså, Lady Gaga blir bara galnare för varje video och låt hon gör. Men det gör henne så bra ju! Bara titta på denna så fattar ni!


om inte dötrist och långtråkig
och alldeles... alldeles underbar!Lånade Viktors bilder. För dem var lite bättre än vad mina var. Kvällen var helt fantastisk rolig, mycket skratt och roligheter under kvällen. Mycket kort togs egentligen, men mest med Viktors kamera så kommer dem upp facebook kanske jag lånar några till och delar med mig också till er.
Men nu är det dags att städa lite på rummet mitt, och imorgon är det sista skoldagen med kanske två lektioner och avslutning i aulan, och sedan fixar några tvåor bland annat jag dukningen för studenternas middag på skolan. Och det kommer bli så fint, så fint kans jag lova er!
Jag hade tur.

Såg ett inlägg på Elin Keros blogg, aka http://nevnarien.se/ att hon sålde dessa snyggingarna, men inlägget var några dagar gamlat innan jag såg det. Men jag chansade och hade turen på min sida! Tjejen som egentligen skulle köpa dessa hade ångrat sig för hon hade inte råd, så jag var nästa budgivare på dem!
Så vilken dag som helst får jag dem hem till mig, hoppas jag får dem innan torsdag eller fredag! :D I'M HAPPY!

Mumsa på jordgubbar blev som en belöning efter att ha jobbat i 3 timmar på båten idag och även övningskört enda ifrån Statoil här i Tösse långt efter Fengerfors. Så det förtjänade jag som kvällsmat idag tyckte jag. Eftersom om drygt 2 minuter börjar sista skolveckan också. Och då är det mycket som händer, två saker kvar att göra i skolan, balen, avslutning och studenterna springer ut.
Men nu är det dags att krypa till kojs, god natt alla!

...är att jag ska bli detektiv enligt EA Games och The Sims 3.

Nyligen kom det en reklam på Spotify om detta och det lät väldigt kul, så jag testade det. Och enligt dem ska jag bli detektiv när jag blir stor. Men det stämmer inte riktigt. Jag vet exakt vad jag ska göra om några år och det har inget med detektivjobb att göra i alla fall.

Gå in där och testa själv vad ditt drömjobb blir enligt EA Games.

http://www.eanordic.com/se/ambition/
Vad fick du för drömjobb?

Tick tock, try to stop the forward motion
All heads tend to fall behind
Wasted whethers of the wish cut steeper
Is always running out of time
Always running out of time