RSS 2.0
Detta är en av mitt favoritbands bästa låtar. Den satt på hjärnan hela dagen igår så då förtjänar den att vara dagens låt idag tycker jag. Bara njut av deras härliga stämma!

LOVE CHILD
fibes oh, fibes!
Från i fredags efter att sagt hej då till Ellinor tillsammans med Kimmy och Alexander så var det bara att tillbringa tid med älskling. Fredagen var det inte så mycket, mesta dels mys alltså.
Lördagen blev en sen morgon, men kvällen böjds på pizza och lite smått o gott och film, Sherlock Holmes. Den var väldigt bra men lite äcklig i vissa delar faktiskt.
Och idag blev det inte mycket gjort ändå, vi tittade runt lite på olika resemål som förslag till sportlovsresan. Vi hittade många bra ställen, men vi får se vad det blir till slut.

Det var en bra helg, önskar bara att dagarna aldrig ska ta slut när man är hos älskling. Men nu blir det att pyssla med lite annat och hoppa in i duschen. Måste även hinna planera hur jag ska killra mitt offer imorgon, mohaha, och göra lite mer på mj-danserna.
Det är en del som händer dessa dagarna så det har blivit att jag inte har bloggade något i onsdag. Men nu får jag ta igen det allt.
Igår råkade jag försova mig och kom till skolan strax efter tio tiden så de blev en kort dag istället. Litet möte med Kimmy innan ABC-mötet som vi hade och sedan lång danslektion med en ny gästlärare, Amer, inom två av streetens underkategorier; Popping och House. Verkligen asrolig lektion under 2.5 timme. Var kvar i stan efter jag slutat, först på möte, sedan fika med älskling, lyrical lektion och till sist kolla på lillebrors innebandymatch.

Idag var det också en kort dag i skolan med de tre lektionerna vi har innan lunchen. Men både jag o erica var kvar i skolan och var med lite på treornas danslektion och körde lite inför Michael Jackson showen. Tog två bussen hem och sitter här nu och funderar på vad man ska göra. Denna veckan har varit lugn inom skolarbeten har inte behövt pluggat som en galning, vilket är väldigt skönt faktiskt.
Men nu ska jag hitta på något annat att göra. Hörs!
Det har vart mycket idag känns det som ändå. Tre lektioner i skolan dock väldigt långa allihopa. Spanska, och två danslektioner. Sofia körde järnet ur oss och Elke tog det lite lugnare ändå idag, avslutades med behövlig massage på varandra.
Tog tvåbussen hem och tog det lite lugnt innan jag skulle in för att dansa igen, i tre timmar. Disco först och street efteråt. Men gud så gött det är! Hjärnan är verkligen helt tom just nu..
Men nu blir det direkt i sängen, faktiskt. Jag är rätt död i kroppen och som sagt i hjärnan. Hörs imorgon någon gång!
och en ny vecka startade med att anmälda kom till lindgrensalen och deltog i (K)iller. Askul men det spårade ur lite under dagen. Hade de vanliga tråkigt ämnena men danslektionen gjorde ändå skoldagen lite roligare ändå.
Efter skolan blev det kombinerat möte med lekkommitén för Killer och ToDo-Today. Kom fram till en massa bra saker på båda grejerna. Innan dansen hann jag med en sväng hem till Viktor också, sedan fullt ös på Studentcompagniet. Vi körde på med Streetwalker och började på Billie Jean, och den kommer bli hur grym som helst det kände man redan nu i början, Emilia är verkligen grym!
Men nu blir det annat att göra innan jag ska sova gott. Men vi hörs mer imorgon!
var det ett tag sen. Eller ja, i alla fall tre dagar sen sist nu. Det har vart en del som hänt. Ska slänga upp torsdagens blir från graffitiväggens andra dag, dock inte många. Så vi börjar med dom.
Och nu till fredag. Då hade det en massa i skolan. Inspirationsveckans sista dag. Jag, Anna och Emma presenterade båda föreläsningen av Frida Svensson. Var verkligen hur nervös som helst, men de gick bra.
Hann med en väldigt kort samhällslektion innan jag var tvungen att gå till aulan för att presentera nästa föreläsning av Silvia Kakembo. Ordförande av Sveriges ungdomsråd. En riktig härligt tjej och väldigt inspirerande.
Avslutade fredagen med körkortsteoriprovet på skolan. Gick väl så där. Men sen blev det med Viktor hem och har tillbringat hela helgen där. Fredags kvällen blev filmkväll hemma hos Ullastina, även Robin o Emmy var där. Och i lördags fyllde älskling också år, 19, så vi firade honom och lite av hans släkt kom på eftermiddagen. Och idag blev det inte jätte mycket gjort. Men nu måste jag göra en del inför imorgon. Räkna matte och koregrafera dans.
Så vi hörs senare!
har det varit idag. Började dagen med en matte lektion och engelska. Segt men sedan blev det fortsättning på graffitiväggarna utomhus på skolan, blev en del folk till slut men sen tog spray burkarna slut och då var det sluttiden. En kort dans tillsammans med alla estet dansare som ska vara med på mj-grejen. Och sedan vänta på Viktor, men de blev ner till stan efter ett tag för att fixa ingredienser för att göra egna semlor plus att jag hittade present till Viktor idag så de har jag klart nu.

Efter skolan blev det möte på Kulturhuset med ToDo-Today och en massa prat blev det men inget avslöjande, utan vi kom fram till en massa bra grejer och fortsätter en annan dag med mötet.

Nu ska jag läsa körkortsteori inför morgondagens prov och ladda mentalt för att prata inför skolan imorgon innan alla föreläsningar. Scary... Men det ska nog gå bra ändå. Hoppas jag.
bilder från dagen i skolan under graffitimålningen.
Ska jag orka med en update av de senaste dagarna? Nja, otroligt kort i så fall. Måndag var de skola, dans och viktor. Tisdag - sweet art på skolan, skola och föreläsning, mycket dans och hem.

Och vilken föreläsning de var igår, och som startade vår Inspirationsvecka som håller på denna veckan. Mikael Anderson var och föreläste om sitt liv, som armlös och benlös. Om hur han möter sina hinder varje dag och vad han har lyckats med som folk har sagt till honom att han aldrig skulle kunna klara av. Det var verkligen en upplevelse att få höra allt de han sa och rörande. Hans hemsida; www.michael-unlimited.se

Idag fortsatte inspirationsveckan och hela min skoldag har gått åt till att pyssla med graffitiväggarna vi har haft uppe under dagen. Det var en succé och många kom o spray på dem. Blev riktigt snygga grejer tillslut. Lägger upp kort lite senare. Och imorgon blir det några lektioner på morgonen och sedan ska vi ha uppe en omgång av graffitiväggarna igen. Med hjälp av Elin och Rebecka blev de kanon bra också!

Nu ska jag städa mitt rum som ser ut som ett bombnedslag och sedan blir det dans senare ikväll. Hej så länge!
Nu var det ett tag sen det skrevs här. Men jag har inte orken till att ta upp de mesta. Kanske en update imorgon? Får se. För nu ska jag sova, vilket jag kommer göra väldigt gott i kväll känner jag av i kroppen..
Jag höll inte mitt löfte så himla bra ett tag under dagen. Men behövde en paus i allt pluggande.
Men idag blev de en tidig morgon, jag och Jonte skulle sälja några tidningar som min bror gör egentligen. Plus att vi skulle åka upp till stan båda två för att ha kick off träningar för discon. Det är skönt att de är igång iallafall. Tror att de kommer vara en del träningsverk i vissa delar av kroppen imorgon när jag vaknar upp. Men sånt är härligt (;
Efteråt gick jag mot farmor & farfar för att äta och invänta mina föräldrar och bror som var i Torsby. Så det blev en del pluggande där sm hela dagen har bestått av.

Samhälls pluggandet... de har varit olidligt. Men mitt i allt ringde min älskade Viktor så där blev de ett långt avbrott men det var värt det till max.
Ska strax hoppa in i duschen snabbt och så blir de nog en film innan jag går och lägger mig. Men vi hörs helt enkelt! Bye.
Jag lovar mig själv att inte sätta igång datorn imorgon!
Eftersom imorgon måste jag plugga samhäll hela dagen på grund av att vi har prov om massmedia på måndag. Dock är det inte jättesvårt men de måste ändå präntas in i huvudet.. Tycker verkligen att man på något sätt ska börja inskaffa på alla skolor att inga prov får ligga på måndagar.. Det är sämst.
Har inte fått mycket gjort sen sist jag skrev. Inget av det blev förbockat. Jo, att blogga på todo-today.se blev av och väldigt lite samhäll och väldigt mycket photoshop pysslande (inga resultat hittills..) Måste lära mig ordentligt känner jag innan.
Ett negativt med denna helgen är att man inte får träffa älskling. Han är ju i karlstad.. Och jag saknar honom en massa även om jag såg honom igår i skolan.. Shit, jag måste hitta en present till honom också, hans födelsedag är ju snart..
Aja, nu är det 17 minuter kvar tills filmen är klar. Confessions of a Shopaholic, blir det i min ensamhet. Vi hörs imorgon kväll/natt när jag är klar med samhällspluggningen ;)
kanske inte har vart jättemycket action i mig idag, men en del har blivit gjort hittills. Har skrivit en del mail idag, gjort klart två av tre häften i svenskan och det tredje är påbörjat, har även försökt mig på photoshop idag igen, dock är det en massa som jag inte förstår där ännu. Kan göra mig lite frustrerande ibland.. Men det är en del kvar att göra innan jag kan slappna av helt idag.
Kvar på listan är:
  • Engelska läxa
  • Samhälls pluggning inför provet på måndag
  • körkortsteori läsning
  • göra tags
  • blogga på todo-today.se
  • försöka mig på photoshop ännu mer..
En del kvar alltså. Och nu är det dags att sätta igång och göra allting som ska vara gjort. Usch.
Ikväll då, vad blir det då?
Verkar vara dött för min del. Orkar inte åka ut till Edsleskog på brakfesten, blir nog att stanna hemma och mysa för sig själv, eftersom Viktor är i Karlstad hela helgen..
Vi hörs senare!
Och skolan var redan slut vid tolv idag egentligen. Men det var lite annat som skulle göras innan vi kunde åka hem idag. Hade idrott, samhäll och svenska som lektioner idag endast.
Engelskan var inställd idag också och vi har inte körkortsteori längre, förutom nästa fredag då vi har slutprovet.
Men från tolv till två hade vi ett litet möte först nästan alla dansare och så gick vi vidare till b-hallen då jag lärde ut de som hittills är koregraferat till Smooth Criminal och Beat It. Och det kommer bli grymt kul detta verkligen!

Och nu känns det så himla gött att vara hemma, även om jag har en del att fixa under helgen verkar det som.. Så känns det bra med helg ändå. Men jag tänkt gå ut och fota en del nu när det fortfarande är ljust ute i alla fall. Hörs senare!
Ännu en dag som går mot sitt slut.
Men början var seg, kom inte upp ur sängen först. Så mycket träningsverk i kroppen har jag inte haft på bra länge nu. Men kom upp efter lite envishet och kom till skolan. Matte prov första timmen. Gick helt okej, tyckte jag. Får vi se vad det blir för något när vi får tillbaka det.. Ingen engelska eftersom ingen lärare, och en inte alls så intensiv spanska lektion utan lärare bara en uppgift att göra. Rätt seg dag då vi slutade halv 12. Men var sedan tvungna att stanna kvar till 14 för ett möte inför nästa termins sceniska projekt, då vi endast lämnade förslag på tio minuter och tjöta i resten. Helt onödigt egentligen..


Nu ska jag äta, och sedan koreografera lite mer. Hörs!