RSS 2.0
Onsdag till lördag spenderade jag och V dagarna i Malmö. En liten minisemster för min del, medan V skulle jobba där. Otroligt underbar liten resa var det i alla fall. I söndags så tog vi oss till Karlstad med några andra vänner för att se Gladiatorerfinalen i Löfbergs Lila Arena. Jag fick 6 st biljetter i studentpresent så jag tog med mig ett gäng upp och hade en riktigt trevlig dag! Så en liten bildbomb till från söndagen helt enkelt!

Tio dagar har gått. Sedan jag och min klass sprang ut och tog studenten med dunder & brak. Dock har jag haft annat att tänka på de närmaste dagarna därför har det dröjt.

Champagnefrukosten med jordgubbar och champagne, fotografering och skriverier i mössorna under väntan i skolan, studentdiné med sång, stipendiumutdelning i aulan och till sist utspringet! Jag har fortfarande inte riktigt smält allt. Inte smält att jag fick dansstipendiumet, det är helt fantastiskt. Det känns inte verkligt för fem ören. Så nu tänkte jag att en bildbomb ska komma återigen, bilder endast ifrån utspringet.

Jag lever och här har det nästan varit lika tyst som i graven. Men jag överlevde både en vecka nere i Alanya på studentresa med 6 andra tjejer där veckan bestod av sova, sola, äta, shoppa och festa och sedan tisdagen med vår vacker studentbal på Baldersnäs med min prins. Så nu kommer en bildbomb med några bilder från båda tillfällena på samma gång! Imorgon smäller det och då springer jag ut!

ALANYA


BALEN