RSS 2.0
Med påsklovet har det kommit ett enormt sug på att koppla bort allting. Därför har det varit lite dött här sedan i fredags. Jag tog lite påsklov från bloggen också. Men nu är det dags att fylla på arkivet av krönikor. Nummer 4 publicerades idag på Kulturungdom.se, länk direkt till krönikan hittar ni HÄR. Som dagens rubrik heter, är även namnet på krönikan (hette egentligen Nattuggla, men de byte lite namn på den bara så där)
Jag gillar Judas.
Gaga gör det igen. Succélåtar efter succé. Hela Born This Way albumet kommer vara magiskt, fantastiskt och allt. Kan inte säga mer. Fatta er en egen uppfattning istället. You won't get disappointed!
... är påväg hit äntligen. I både form av de fina vädret. Och i form av små paket från HM de närmaste veckorna. Jag hoppas innerligt att allting kommer vara lika snyggt på som det är på bild. Ni får en liten kik på vad som kommer dimpa ner i min brevlåda snart!
Igår bar det av mot Örebro och regionstävlingen som hölls där. Hade direkt finaler i både disco singel och street singel. Så det blev en del väntan. Men det resulterade i två stycken 3e placeringar. Och jag är nöjd! Om två timmar ungefär är det dags att åka in till stan för disco träning, näst sista denna terminen. För 1 maj är det dansuppvisning.
Just nu går dessa två låtar på repeat på Spotify (länk till låtarna)
Born This Way - Lady Gaga
The Ballad of Mona Lisa - Panic At The Disco
Dagens bästa nyhet på aftonbladet. De gjorde min dag total!


Mina planer för sommaren...

- är att jobba järnet på mitt sommarjobb först och främst.
- att umgås med pojkvän V, underbara vännerna med grillkvällar och annat mys.
- åka på festival/konsert. Förhoppningsvis Putte I Parken, Where the action is eller någon annan bra festival.
Idag har det hänt mycket bra som jag kan boka av inför kommande speciella dagar och liknande.

Först gjorde jag och mina två fina dansesteter våran absolut sista terminsuppvisning i aulan. För det andra, lämnade jag in min bal- och studentklänning till sömmerska för sista touchen, sy in och fixa till. För det tredje, skrev jag klart min hemtenta i Kultur & Idéhistoria en vecka tidigare än vad man egentligen skulle. Och för de fjärde och sista, jag har överträffat mig själv och sytt lite på en kjol och ett par röda lackhandskar inför dansuppvisningen om 19 dagar.
Så nu ska jag dö lite inför morgondagen, då jag och Carro ska göra halkbanan! ;D
Vad har egentligen förändrats hos mig?
Inte så värst mycket synligt, endast hårfärgen som är några nyanser ljusare än vad jag hade under 2010. I år har det varit en mer ljus brun färg på håret, som jag trivs stormbra i. Annars är det inte mycket som har skett i utseendemässigt.

Mitt favoritcitat är inpräntat i min hud på ryggen, för alltid. Dans med svåra steg är ifrån Lars Winnerbäcks album med samma namn och låten Fröken Svår. Just detta citatet är lite av ett livsmotto för min del också. För mig betyder det båda att ingenting kommer lätt, och för de andra att satsa på dansen som jag vill göra, krävs enormt mycket. Det är en dans med svåra steg.


Jag har många bra vänner, men några få bästa vänner. Och de som jag kallar mina bästa vänner är bland de finaste som finns faktiskt. Man ska kunna snacka skit, skvallra, ha damp och vara allmänt tokiga med sina vänner. Precis så ska det vara och jag tror man inte ens behöver nämna namn för jag tror mina fina bästa vänner vet vilka dem är!
Nu är äntligen skrapkartongen klar! Och nedanför hittar ni resultatet jämfört med utgångsbilden, jag är riktigt nöjd med denna. Och även en liten sneakpeak på två collage jag hann göra klart idag också.
En vardag som denna hittar man detta i min fina väska från Pull&Bear, köpt i Malaga.
Min MacBook Pro 13"
iPod Nano Chromatic med vackra Lady Gaga hörlurar och förvaringsväska
Solglasögon såklart
Busskort och tuggummi
Körkortsteori böckerna och andra skolböcker.
"Mamma och pappa, även om ni inte hör detta så ofta.
Så vet jag att ni vet detta ändå.
Ni ställer upp så himla mycket när det gäller
skjuts till dansträning, till tävlingarna och överallt.

Jag tror bara några få ord räcker för att beskriva allt.
Ni är bäst. Och jag älskar er."

Jag har inga stora begär direkt längre. Slutade äta lösgodis & annat godis för mer än 4 år sedan och jag har hållt mig ifrån det, dock fick jag fnatt på naturgodis. Speciellt vetepuffar med vaniljyogurt och sedan kokostopparna. Men det har jag också dragit ner på. Och självklart Ben&Jerry's det kan man så klart inte sluta ha sina cravings för!

Sen efter att jag gjorde min Dans med svåra steg tatuering på ryggen har jag fått en liten längtan efter att göra flera. Har två i tankarna, men får se vad det blir med det vill säga!