RSS 2.0


Jag blev så himla glad av att få höra detta nyligen av Alexander. Det känns bra att få höra något sånt, och då känns det som om att jag har lyckats en steg närmre mitt mål i livet. Detta kommer vara en inspirationskälla för mig länge, och självklart är Alexander en förebild inom dansen. och jag kommer att kunna leva på det ett bra tag framöver.

Och nu bjuder jag på videos på vad vi har gjort för omtalade danser som jag har tjatat om de senaste veckorna. Dom har varit helt fantastiska!
Blah Blah Blah (jag i vit tshirt och svarta hotpants)
Belief
G4L (dock bara halva dansen ungefär)
Vilken dålig uppdatering det har blivit här. Men det har hänt så mycket att jag inte har haft tid till att skriva något alls. Och egentligen har jag väl inte riktigt tid till att skriva nu heller men jag tar mig en stund för det. Men dagarna har vart fyllda med danslektioner, skola och skolarbeten hit och dit, jobb, grillkvällar och roligheter med vänner.
Men nu är det mindre än 7 dagar kvar i skolan och det är hur mycket som helst kvar att göra känns det som.. En examinationsuppgift i samhällen, en muntlig redovisning i engelskan och muntlig romanredovisning i engelska, matteprov och kanske ett prov till i svenska litteraturhistora. Det är inte kul att se listan. Men det måste göras. usch.
Och idag hade vi inte ens en heldag i skolan, då vi hade estet dag idag inför morgondagens vårkonsert med alla estatare. Hoppas på att de blir bra och bra väder då vi dansare dansar utanför endast.
Grillkväll med Estet Dans hos Elke
Grillkväll på Örnäsberget
Men snart är det sommarlov så det får vi längta efter!
Efter denna skolveckan var det skönt att helgen kom, och den kom med glädje. Fredagen var en hemma kväll framför teven. Riktigt härligt. Lördagen kom med en varm morgon och ännu varmare dag. Kvällen tillbringades hemma hos Ullastina på fotbollskväll. Inter - Bayern i Champions league finalen. En kväll fylld med skratt och trevligheter med U, och Robin o Viktor. Och idag, var det bara lat dag hos Viktor. Med frukost på sängen och film på det, underbart.
Men nu gäller Ben & Jerry's och A Cinderella Story på teven! Hörs imorgon mer!
Tänkte börja dock lite smått om gårdagen på Huset. Grilla Politiker kväll, lite inför valet i år och sånt. Agerade lite paparazzi och fotade det mesta. Men de tror jag att jag inte lägger upp här utan ni får ha kolla på Pufamal.se istället för att checka in dom.

Men åter till idag, vackra, soliga och varm dag. Helt underbart med 25 grader som högst. Sommaren kanske är påväg nu? Det skulle inte vara helt fel faktiskt. Men skoldagen hindrade alla sådana tankar lite. Svenska lektion med brandövning mitt i, gympa ute och orienterade och jag och Sofie A, hoppade i på Örnäs (typ, upp till knäna i alla fall.. Svinkallt var det också ska tilläggas!) Lång rast, så Sara, Malin, Erica, Johanna och jag cruisade runt i Åmål och hamnade på Marinan för glasspaus - och årets första mjukglass!

mjukglass med polkaströssel på, en favorit!

Men dagen fortsatte i skolan efter cruisingen en stund, danslektion med Sofia och gjorde en ny dans. Sen blev vi dansare som var i skolan bjudna på fika på XO, satt där i två timmar och stekte och hade det väldigt gött. Och det kan man verkligen se på mina axlar och på bröstet. Herregud vad jag brände mig.. Plus att dumhuvud som jag är hade jag en soltid på badhuset också, och tog den. Är nu "röd som en kräfta" som Alexander sa till mig på sommardansen. Och där var det ju helt underbart kul som vanligt, men för varmt inne i den salen.
Men nu ska jag sova gott, för imorgon är de en del som händer och ska göras. Sov så gott alla.
Så vackert.
Idag måste jag ha fått ett stor vuxenpoäng i alla fall. Jag har betalt min första räkning! Se där ja, det är inte illa pinkat det.

Idag var det en så kallad helt onödig dag i skolan, men också nödvändigt att vara där. Hade endast nationellt prov i matte b. Vi får väl hoppas att det gick någorlunda bra, vissa delar kändes som sagt mindre bra och andra lite bättre. Så slutade man efter det. Ingen dans idag eftersom Elke var hemma för att vårda barn. Så halv elva var min dag slut idag, hade lite tur att inte behöva vara kvar i skolan till två i alla fall. Gick till mammas jobb och så slutade hon vid tolv tiden.

Men nu ska jag städa upp lite på mitt rum, sen göra mig i ordning för att åka tillbaka till stan för förberdelser till Grilla Politiker-kvällen ikväll.

Klockan 18.00 ikväll på Huset är det som gäller!
Lektion 3 avklarad. Och allting blir bara mer och mer underbart för varje gång Alex gör nytt på danserna. Blah Blah Blah blir bara mer och mer svår för varje steg, i Belief blir stegen bara mer wierd och helt awesome och nu den tredje dansen vi testade på i onsdags blir bara mer och mer riktigt hiphop i Gangsta 4 Life.
Jag älskar allt med sommardansen. Och i år är den bättre än något annat år.
Men nu blir det samhällspluggande för fulla muggar, för nästa vecka är bara en pain in the ass!
Måndag - samhällsprov, tisdag - matte b nationella, onsdag - sv läxa med troligtvis ett läxförhör, torsdag - spanska uppsats, fredag - muntligt nationellt i engelska & romanbok ska vara utläst. Plus att det inte endast händer saker i skolan utan på fritiden också, mån, ons & torsdag - sommardansträningar, tisdag - Grilla Politiker-kväll eller All in (?).
En massa saker händer. Bättre att en massa händer hela tiden än att det är dött varje dag tycker jag. Men ibland kan det bli för mycket till och med. Så är denna veckan ungefär. Får se om jag över lever veckan.
En liten neakpeak på Blah Blah Blah dansen som vi får lära oss på Sommardansen i år med Alexander.
Efter två gånger har vi hunnit med en hel del och lärt oss väldigt mycket. Och idag är tredje träningen och varje gång längtar man dit för att få bara få dansa järnet av sig.
Fick bli en annan bild idag, hade inte ork till att lägga in alla bilder från idag och att redigera dem till ett inlägg idag. Men jag bjuder på en bild från april månad som jag ännu inte har delat med mig än, och förre större bild. klicka på den!
Klicka på bilden för större bild. För att fixa det så kolla in tipset här av Elin Kero.

Har pysslat med allt möjligt idag. Gjort lite på examinationsuppgiften i samhäll, pluggat inför samhällsprovet, gjort designen som är här ovan, varit ute och fotat till och med. Det blev lite nya foton som kanske kommer upp senare ikväll eller imorgon. Annars inte så mycket.
Men kanske kommer ett foto inlägg om ett tag vem vet.
17.55 NCSI Los Angeles
19.00 Bones
20.00 CSI
21.00 The Big Bang Theory
21.30 Modern Family
Tv kväll har startat.
Härligt att bara kunna slappna av så här under en långhelg.
Så nu ska jag koncentrera mig på teven istället. Hörs senare kanske, vem vet.

CAN'T GET TAMED
Miley Cyrus
Nu har jag, Alexandra och Myra haft det trevligt på vår tjejkväll, med temat Disney a la 90 tal.
Så vi har käkat god kycklingtortilla, och myst i soffan med VHS filmer så som Pocahontas, Lejonkungen och Oliver & Gänget. Riktig trevlig kväll blev det, mycket skratt , skitsnack som ett måste. Härliga tjejer det där!
Bjuder på några söta foton i alla fall :)
Och ledigheten gör gött för en. Och imorgon ska jag sova ut väldigt, väldigt länge! Det är härligt med långhelg från skolan, och det kom lägligt i denna stund. Men nu blir det snart sängen. Hörs mer imorgon!
Jag tror jag har lagt upp de har klippet tidigare, men det måste i sådana fall upp igen. Det här är mitt mål, min dröm att få dansa på heltid. Vilket jag ska satsa helhjärtat på att nå också!