RSS 2.0
- tills min nya dator kommer!
- tills Italienresan!


Igår kväll åkte vi som ska till Italien ut till Not Quite till Sandra, som ska vara vår ledare i Italien, för att filma lite för den filmen vi ska ha med oss. En film om tradionell maträtt som består av så mycket närproducerad mat. Vi bestämde oss tillslut för att göra en trerättersmiddag på filmen och så blev det en massa filmklipp ifrån olika ställen på Not Quite så som deras trädgårds, en av de anställdas hönsgård, osv. Väldigt trevlig kväll fylld av mycket skratt!

Men idag börjar en ny vecka och skolan igen, men denna veckan är det också dansen drar igång igen på dansskolan. Och det ska bli otroligt skönt. Kick offen för discon hade vi igår och det känns verkligen i kroppen.
Men nu ska jag fortsätta min morgon med frukost, later!

Snart blir denna min! En MacBook Pro 13" som jag har slitit hårt för att tjäna ihop tillräckligt mycket pengar för under sommaren, och när man nästan har jobbat hela sommarlovet så resulterade det med en bra lön och råd med en ny dator, för som sagt min har inte alltid vart den bästa de senaste åren typ, och jag har gett upp med den. Så bort med min acer och in med en macbook.

Så vi får se hur det blir med bloggandet framtills den landar här hemma. Kanske inga direkta fotoinlägg,men det kommer framöver och då i mängder från till exempel Kaos, Liseberg & Megs besök, Winnerbäck i Karlstad osv, men lite skrivandes blir det absolut! Men nu ska jag slita mig ifrån dator och fortsätta kvällen i litteraturhistorieboken! Later!


Från KAOS i Mellerud, slutet av juli.
Babian & Andreas Grega ♥
bilder av mig, tagna med en kompaktkamera då systemkamera var förbjudet att ha med sig in.
snart i alla fall!
Alltså, jag är ledsen för den rätt dåliga uppdateringen. Men så är det när inte ens dator har velat fungerat ordentligt, men nu har jag har fått rensat den lite på skit och snart ska jag ändå så beställa en ny, mycket bättre laptop än min skit.
Men jag lovar att när jag fått den nya datorn ska jag verkligen bombadera bloggen med bilder som inte fått komma upp ännu och för att börja så ska jag efter detta inlägget fixa ett inlägg med bilder som jag har i ordning gjort sedan några veckor sedan som inte kommit upp ännu. Inte en dag för sent!

Första riktiga veckan började i skolan idag och man börjar sakta komma in i rutinerna igen, det känns otroligt härligt faktiskt. Och innan det var det en helt underbar helg spenderat med Viktor, i Karlstad, två dagar. Fredagen var de Lars Winnerbäck i Sandgrunden och lördagen blev de lite shopping på Bergvik och Ikea. Härlig helg som sagt!

Ikväll, Sandgrund, Karlstad, Winnerbäck ♥

Kvällen kommer att bli underbar på Winnerbäck tillsammans med Viktor och hans familj. Detta har jag längtat efter hela sommaren och nu är det snart dags, woho!

// Viktor was here ....
Idag var det tillbaks till skolan som sagt och första dagen igen efter sommarlovet innebar att jag nu började årskurs 3 på de estetiska programmet dans. Herregud. Jag har nog inte riktigt fattat det ännu heller att det är sista året för mig på gymnasiet.

Men ändå på något sätt känns det bra att vara tillbaka i skolan, för att komma tillbaka i rutinerna igen. Schemat ser okej ut, har inte de sista på måndagar och fredagar som är rosa ialla fall. Så tidig måndag, sovmorgon tisdag + läng dag även onsdag, torsdag och en slapp fredag. Ser bra ut allt.
Och denna terminen är lite extra rolig, för då har hela estetiska programmet ett projekt tillsammans och i år så heter det Memorie Lane, vilket innebär att vi kommer ha de senaste 40 årens bästa låtar med. Det ska bli riktigt skoj. Och något som vi treor ser fram emot lite extra inom de närmsta veckorna är ju nollningen på de stackars ettorna som började i år. Mohaha (mer om det efter det har hänt!) Later!

ps. jag ska uppdatera en hel del inlägg de närmsta dagarna med saker som egentligen skulle ha kommit upp för länge sedan!
Äntligen är det dags att presentera en ny bloggdesign.
Vad tycks?
Jag delar verkligen av mig av mina bästa dansvideos till er, men denna killen slår det mesta jag egentligen har visat hittills. Så sjukt AMAZING är han! Robert Lenart är ett mästerverk som skapar mästerverk efter ännu större mästerverk. Jag vet att ni kommer bli förälskade i grabben efter att kollat på dessa videor!

Ingen direkt en höjdarhelg har de varit när man får spendera den med att vara förkyld, ha feber, ögon som rinner hela tiden och ont i öronen och hals. Men det har varit härligt att få vila efter så mycket jobb och aktiviteter som har stått på schemat för sommaren 2010.

Men helgen har endast bestått av sova, film, tv-serier och läsa böcker. Riktigt slapparhelg! Men nu de närmaste dagarna är det bara att sikta in sig på att bli frisk annars blir det inget Camp Gala för mig, och det vill jag verkligen inte missa!

Men nu fortsätter tv-tittandet på Amazing Race och sedan för en film på 5an.
Hörs en annan dag när jag kanske mår bättre!
Dags för en gammal goding ifrån Sytycd säsong 2 igen!
Men nu med alla topp 8 eller 9 dansarna. Och självklart är det ännu en helt underbart, sjukt duktiga Wade Robson som koreograf. Jag bara önskar och drömmer om att få ta lektioner av denna övermänskligt duktiga koreografen. Mina största dröm, bland alla andra stora drömmar jag har!

Guccikrigen av Jenny Gucci, Levande död i Dallas av Charlaine Harris,
Elsas mode av Sofi Frahman, Den jag vill ha av Shelia O'flanagan

Nu det senaste 3 veckorna har jag fått tillbaka min läslust igen. Den har varit totalt försvunnen under den sista terminen i skolan och när man väl skulle läsa en romanbok var det inte så lockande att bara sitta still och läsa. Men när jag hittade Guccikrigen i en affär kände jag att jag saknade läsningen litegrann och tyckte att den boken tilltalade mig på något sätt. Självbiograf om hur det var att vara gift med en ur familjen Gucci och intrigerna och tragedierna

Sen fortsatte läslusten in i de nästa böcker som Levande död i Dallas, andra boken i True Blood serien. Ett ord behöver endast nämnas där för att de flesta ska förstå varför den fastnade i mina ägor efter en sväng på loppis här hemma i Tösse. VAMPYRER. Sookie Stackhouse berättelserna är fängslande vackra på sitt sätt även om det är otroligt mycket drama och mord i böckerna.

Elsas mode löste av True Blood boken och fortsatte dagen efter med Den jag ville ha, två andra böcker som jag hann med också att läsa. Och riktigt bra skrivna är de alla fyra så jag rekommenderar starkt alla dessa böcker för er. Sjukt bra läsning, är vad ni får då! Och nu är det dags att plöja igenom en orörd trave böcker som ligger på hög i min bokhylla som bara växer när jag hittar nya böcker som jag köper hela tiden, bland annat Den Äldsta och Brisingr från Eragon triologin och lite annat smått o gott.
Gårdagen och natten var underbar på andra KAOS-dagen i Mellerud.

Trots regnet som kom inatt så gjorde det inget!
Småtittade på I am so Me och Ingenting på avstånd och njöt av deras musik. Sen kom den vackra och charmiga Salem upp på Kalabalik scenen och var helt underbar med massa av hans underbara musik.  Sedan lyssnade vi lite på Kultiration, ett riktigt bra band faktiskt! Men sen var de dags för nästa namn som stod på min lista över att måste se, Markus Krunegård, han briljerade stort hela vägen! Kikade lite smått på Invasionen men ställde mig hellre och väntade in nästa stora namn, LoopTroop Rockers! Sjuk härlig stämning vid scenen och på scenen, sedan dags för nästa namn: Petter! Awesome slut på natten!


Men nu blir de att städa de sista på mitt rum sen drar jag in till stan för att träffa folk och MEG, plus besöka Ungas bokdagar också! Hörs!