RSS 2.0
Parfym från Juicy Couture

När jag var i Spanien nu på sportlovet letade jag mycket efter en ny parfym. Så fort jag fick möjlighet till att vara i en affär med parfymer i gick jag och titta efter den där speciella doften, just den parfymen man bara måste ha. Jag velade länge innan jag slog till på denna underbara parfymen från Juicy Couture. Det var den jag var tvungen att ha.

Detta är nog den svåraste i denna utmaningen jag stött på hittills...

Vad skiljer mig egentligen från alla andra då? Jag är säker på att jag skiljer mig från alla andra för att jag är jag, och försöker inte vara någon annan. Just detta är viktigt för att vara egen och sticka ut tycker jag själv. Annars är man inte sig själv och annorlunda från alla andra. Då är man bara en i mängden, och det är inte direkt kul att bli klassad som.

Så att jag är den jag är och gör det jag vill mesta av allting i världen gör mig annorlunda från alla andra.
Idag kom mitt fina lilla paket från Nelly. Och skorna! Jag tror jag smäller av vad snygga dem är. Ännu bättre än vad de ser ut på bild. Och passformen, perfekt! Trodde att de skulle vara förstora, för de var många recensioner på Nelly om att man skulle ta en mindre storlek, jag chansade och beställde ett par 39. Tur jag gjorde det. Mindre storlek hade inte funkat på mina fötter. Nu pryder dessa min bokhylla tillsammans med balskorna fram tills i början av juni månad.
Ikväll, klockan 20.00 på TV3. Jag kommer sitta bänkad där om 50 minuter. Jag har sett varje säsong skulle jag gissa på. Det är så himla bra. Vilka mer kommer se detta idag?
Senaste tiden, om inte Spotify har varit igång så har Gagas video varit uppe och spelats ett antal gånger varje dag. Jag blir galen på människan, inspiration till tusen får man av henne. Kör igång den och sen satsa järnet för pluggandet och annat som behövs göras idag.
Var bara meningen att jag endast skulle beställa mina efterlängtade Zhob-skor tidigare idag, dock hittade jag två vita klänningar (ovan) som jag skulle kunna tänka mig som studentklänning. Fick med båda i beställningen för att kunna avgöra här hemma vilken som kommer vara den jag vill ha på studentdagen. Får se vilken det blir. Så nu är det bara att invänta att paketet ska dimpa ner i brevlådan!

Vad tycker ni, vilken är snyggast?
Påbörjad skrapkartongsuppgift

Jag har varit rätt dåligt på att visa vad jag håller på med i min bild kurs, jag tror jag började med att visa några saker för längesen. Men slutade med det. Så jag tänkte att det var dags att slänga upp en liten tjuvkik på något jag höll på med just för tillfället. Utgångsbilden är en bild från Vogue ur ett uppslag med Gaga. Ni får se resultat när de är klart. De kan dröja ett tag innan den är klar. Jag har i alla fall något att sysselsätta mig med under helgen.


Något som gör mig glad dagligen är dansen. Om den inte hade funnits i mitt liv, om inte möjligheten till att få dansa på dansskolan här i Åmål, vet jag inte vad jag hade gjort faktiskt. Det är mitt liv, och det är vad jag kommer att göra under resterande delen av mitt liv. Första anhalt för att leva ut min dröm - söka vidare alla dansutbildningar jag vill gå, komma in på de utbildningar jag kommer att gå och så klart komma bort från Åmål och bara leva så jag vill leva.Catedral de la Encarnación
Aldrig försent med bilder från semestern som jag var iväg på under sportlovet. Mer kommer en annan dag :)


Jag ser en lång och ljus framtid tillsammans med mitt allt och min kärlek, Viktor. Så hoppas jag att det kommer bli. Jag är lycklig när jag är med V. Han får alla små mörka stunder att bli ljusa igen. Ingen är så bra som honom. Jag älskar dig.
Några timmar senare...


Jag fastnade totalt i första säsongen av True Blood igen, eftersom jag skriver ett tal om True Blood till min Svenska C kurs, så tyckte jag det var passande att titta på hela första säsongen igen. Började för en vecka sen, med att se ett avsnitt varje dag. Men det slutade med att jag idag såg 7 stycken istället. Det är ju verkligen min favoritserie, så det var inte ett dugg förvånande. Funderade på om jag skulle fortsätta med säsong 2 igen också när jag ändå har fastnat lite i serie suget. Så jag återgår nog till serien eller något annat för ikväll.

Ps. har ju totalt glömt bort att berätta hur det gick på tävlingen i lördags i Lindesberg. Det gick hyfsat bra ändå tycker jag. Två i disco singel och femma i street singel.
Jag vet att jag har varit urdålig på att länka till mina krönikor som publiceras på Kulturungdoms hemsida en gång i månaden. Så jag tänkte att jag slänger upp de tre länkarna som går till de tre krönikorna som hittills har publicerats. Det är tre krönikor till som kommer att komma upp innan denna terminen är slut.

Med pompa och ståt - länk
Jag som alltid har varit fisk! - länk
Lady Who? - länk
Jag har haft ett smeknamn sen långt tillbaka av min kusin, hon brukade alltid kalla mig för Fiffi. Jag vet inte riktigt varför det blev just Fiffi. Men så har det varit sen länge. Och jag blir fortfarande kallad det ibland, dock bara av släkten.
Jag hittade en otroligt bra blogg för ett tag sen som jag tappade bort adressen till, men jag fick några bilder sparade från henne. Jag ville bara visa er var jag har fått enormt mycket inspriation den senaste tiden. Detta är verkligen vacker konst. Jag önskar jag kunde vara lika duktig som denna tjejen.
Jag har en del att göra idag, ska packa inför imorgon. Då bär det av till Lindesberg för tävling i både disco och street. Ska bli kul, men är en del nervös inför detta då det är första tävlingen denna terminen. Men håll tummarna!

Plans - mina planer med livet är stort och enkelt, jag ska kunna leva på det jag älskar. Att dansa!
Dreams - mina drömmar är att åka till USA och dansa i minst 1 år för att få möjlighet till att utvecklas i dansen och få undervisning av mina största förebilder inom dans.
Goals - mina mål just nu är att ta student med bra betyg och sen flytta till Karlstad för att börja en 1 årig dansutbildning.