RSS 2.0
har det hänt en del. Typ. Igår var det heldag i skolan, fram till halv fyra. Och det som är värt att nämna är att vi fick testa på afrikansk dans på vår workshop då. Med en 55-åring! Men så grymt kul var det och det är värt att testa på det igen kan jag säga. det var verkligen steg som man kände igen från filmer där de dansar afrikansk dans!
Efter skolan gick jag med Viktor hem och var där tills dansen på dansskolan börja, lyrical med Sofia.

Och idag, var det verkligen ingen heldag i skolan. Slutade tio och kom hem ganska snabbt då mamma hämtade mig. Så fyra timmar spenderade jag med huvudet djupt i engelska böckerna, eftersom jag har prov imorgon.. Och en filmredovisning som ska in också.

Och i dessa dagar har man verkligen känt av pressen från skolan.. Det har vart sjukt mycket varje dag som behövts göras. Men då kommer sportlovet väldigt lägligt tycker jag. Har lite planer för sportlovet men inga mängder, får se vad som händer resterande dagar helt enkelt!
Vilket meningslös skoldag det var egentligen.. Sovmorgon framtills klockan tio, eftersom vi inte har någon spanska just denna veckan, danslektion med Sofia, och ingen dans med Elke. Så jag var kvar till två och dansade själv, fick gjort en del på min disco singel.
Men nu blir det att snart åka in till stan igen, för två danslektioner. Så jag ska kila iväg nu, hörs ikväll kanske!
Hej på er! Sitter som sagt i danslokalen & njuter av Andreas Gregas ljuva stämma, och väntar på min danslektion som är klockan 20.00-21.30. Älskade studentcompagniet. Det är verkligen bra att jag hittade ett nät här, annars hade jag inte kunnat bloggat något nu eller kommit åt mitt arbete som låg på google docs. Måste få klart en filmredovisning om Romeo & Julia tills på fredag. Men det är bra om den blir klar idag, så kan jag plugga engelska resten av veckan.

Men idag var det rätt slapp skoldag egentligen, matte, samhällsprov i juridik som gick sjukt bra kändes det som efteråt, dans och nutida. Skulle också ha tränat för michael jackson showen, men det blev det inget av..
Men nu ska jag återgå till filmredovisningen och få klart den! Sedan kan jag göra lite annat igen! Love
Detta är absolut något som är minnen för livet.
Alice och Jasmine är som alltid crazy. Som ni ser här (;
Härliga tjejer!
Igår var de min dag, min födelsedag. 18 års dag. Det blev en bra dag även om snön höll oss inomhus. Hade ingen direkt lust med ett HC besök i snöovädret. Men dagen slutade bra ändå, hade ett litet släktkalas och sen på kvällen blev det mys med älskling som vart här under helgen och tittade på Melodifestivalen, blev även lite OS när Hellner tog guld och Olsson brons i sprint, sjukt coolt!

en glad artonåring.

Men nu är det söndag, och dagen har hittills inte bestått av så mycket pluggat lite samhäll och tillbringat tid med älskling. Men det blir nog mer sånt idag. Mycket av samhällspluggandet i alla fall. Att ha prov på måndagar är inte alls kul. Men vi hörs mer senare kanske. Love!

Den 12-14e var jag, Viktor och Kimmy i Nyköping på Inspirationshelg med Sveriges Ungdomsråd. Hade en väldigt rolig helg där även om jag ibland inte alls mådde särskilt bra för att vara där. Men de gick ändå. Och här kommer det ett urval av alla hundratals bilder som blev tagna.


Åkte dit i fredags vid ett tiden och var framme klockan 18. Middag, och Amazing Race Nyköping

Lördagen var fullspäckad. Fyra workshops/föreläsningar från klockan 9 till 18.30 ungefär med bra föreläsare. Sedan kvällsspex på Aktionskammaren, Melodifestivaltittande och en massa annat kul.

Söndagen hade vi en sista workshop med Silvia! Bra som vanligt, sedan lite egen tid och sedan hemfärd som tog drygt två timmar längre till slut, tillsammans med Arda och Gustav från Karlstad som också var där. Härliga personer, verkligen jättekul hemresa.
ÅH! ÄLSKAR'T!
Challe hade denna på sin blogg och jag är bara tvungen att sprida vidare den.
Och nu är min största önskan att kunna dansa så som dessa gör.
sjuuukt bra!
Tänkte snabbt skiva att jag lever och att någon dag under denna veckan så kommer de upp bilder från helgens tripp till Nyköping på inspirations helg med Sveriges Ungdomsråd. Har inte tillgång till några bilder nu efter som jag sitter i A-hallen på Karlberg o skriver från mobilen och pluggar ihjäl mig på spanskan.. Fördröjer tiden med pluggning tills jag ska dansa om 35 minuter. Kunde verkligen inte missa dansen idag, plus att jag hatar att missa danslektioner.

Jag skrev nog en dag att jag hade världens tandvärk och idag fick jag veta vad sanningen bakom de & den var inte kul. Och redan mår min tand bättre. Vilket underlättar de mesta. Dock är jag fortfarande bedövad i hela kinden och tandköttet på höger sida. De är lite obekvämt bara, eftersom jag var hos tandläkaren från halv ett till två.

Men nu ska jag dyka mer bland allting i spanska boken som är som gröt för mig just nu. Det är inget jag friviligt gör kan jag ju säga. Men måste verkligen. Så hörs nog ganska lite denna veckan då jag har tusen saker att göra inom skolan. Allting kommer som alltid på samma gång så de är fullt upp hela tiden! Hej så länge!
Snart blir de avresa hemifrån för att åka till Nyköping. Eller ja, om typ två timmar dock. Tog ledigt hela dagen från skolan för att hinna packa klart allting och det tror jag att jag har gjort nu. Så jag har lite strötid att döda. Plus att jag ska kolla igenom allting en gång till så jag inte har glömt något bara.
Men det ska bli kul att få vara med på Inspirationshelgen i Nyköping tror det kommer bli grymt kul. Thea och Alice kommer ju vara där och de ska bli kul att träffa dom igen.
Men nu ska jag hitta på lite annat istället. Hör antigen på söndag när jag kommer hem eller någon gång under helgen.
Vilken skoldag. Två lektioner och ett möte. Slutade andra lektionen klockan 10. Möte klockan 12. Lång väntan där. Men mötet gick bra. Sedan snabb sväng med Erica ner till stan, fick inhandlat alvedon som jag knarkar just nu. Har världens tandvärk som inte är att leka med i alla fall. Kan vara visdomständer som kommer.. Aj i alla fall.

Men nu är listan lång som väntar på att bli klar. Har en del att göra tydligen.
  • Packa inför inspirationshelgen i Nyköping.
  • Städa
  • Samhäll
  • Spanska
  • Svenska
  • Bloggdesigner åt Hanna och Linda.

Så dags att sätta igång med något så de blir gjort. Så troligtvis skriver jag när jag bockat för allting på listan. Hejs!

Drar allting kort, för jag ska sova strax. Men i stora drag såg dagen ut så här:
  • Skola med spanish, dans och föreläsning av Manne Forsberg, författaren till Kukbruk.
  • Runda på stan
  • Träna med Alice
  • Disco och street lektion
Och nu gäller det plugga inför balletprovet, alltså franska ord och sedan sova. Så god natt säger jag nu.
Nu är jag hemma igen efter en sväng till stan för dansträning. Alltid lika kul med studentcompagniet! Och danserna är ju underbart bra än! Love it. Synd bara att Emilia har åkt på magsjukan men med Emelie går de kanon bra med också.

Idag drog kärleksveckan igång och ToDo-Today.se var på plats på Kristineberg med Ungdomsmottagningen och PUF. Väldigt lyckat. Men jag tänkte inte skriva så mycket om det bara kort vad vi gjorde där. Vi hade hemsidan uppe på väggen, en idétävling, tags och ett hål i väggen.

© Sofie Skogström © Sofie Skogström © Sofie Skogström
( uppdaterar imorgon med mer bilder! HÅLL UTKIK! )
© Sofie Skogström © Sofie Skogström © Sofie Skogström
Denna helgen blev en myshelg med älskling rakt igenom. I lördags vid fem tiden kunde jag åka in till honom för att tillbringa helgen där. Mys till melodifestivalens första deltävling som hade ett bra startfält för i år. I alla fall 5 av 8 låtar var bättre än de andra. Och självklara var ju Ola och Salem som gick till Globen, men bäst av allt det var Dolphs lilla show. Så klockrent!

Idag blev det en sovmorgon som var behövlig och sedan byggde jag och Viktor ihop ett litet projekt inför morgondagen. Och sedan blev det en sväng hemåt, Viktor följde även med hit för att syster yster skulle klippa honom.
Jag har även hunnit med idag att orka ta mig tid till att göra första bloggdesignen klart i photoshop. Så jag är nöjd. Fast de var väl i princip headern som gjordes idag bara. Men jag hoppas att Anna blir nöjd med den också!
Men nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Hörs imorgon!
på väldigt länge. Sitter bara och väntar på att tiden ska gå ungefär. Vaknade upp imorse efter en rätt skaplig sovmorgon. Men det blev nästan med en gång att städa upp de sista i mitt rum och även hallen är hemma. Så väntar på att klockan ska gå lite framåt så mor & far kommer hem och kan köra in mig till stan och till älskling.
Ikväll är det även första deltävlingen i melodifestivalen, glitter och glamour! Har faktiskt ingen koll på vilka som ska vara med så jag förväntar jag mig en överraskning med många bra artister med bra låtar ikväll helt enkelt! Och självklart en mysig kväll med Viktor.

Men nu ska jag ta och hitta på något annat! Vi hörs!
Nu har det blivit en lite beställning som dimper ner i postlådan någon gång under nästa vecka till och med!
Hade tänkt mig lite mer kläder, men just nu går inte ekonomin ihop för det men det kanske blir en del lite
efter att jag fyllt år plus under resan, vem vet.

Jag är nöjd med dessa plagg i alla fall!
Plus att jag kanske ska beställa en assnygg väska som jag hittade häromdagen också.
Nitar. Det säger allt om väska! Love it!

Nu blir det film. Tror jag.
Moulin Rouge.

Hörs senare då!