RSS 2.0
Jag har en vän.
En mycket bra vän.
En vän jag inte har varit vän med tidigare.
En som jag hittade en väldigt bra kontakt
med under förrförra veckan.
En vän som jag verkligen kan säga allt till.
En sådan vän har jag saknat väldigt länge.
Men nu finns hon där.
Denna tjej är helt jävla underbar
Hon heter Una.
Hon är unik och världsbäst.
Därför förtjänar hon detta.
Du är mitt liv.
Min kärlek.
Mitt allt.
10 månader av underbarhet,
trygghet, massa kärlek.
Och jag känner mig bara mer och mer
nykär för varje dag som går.
Jag vet alltid vart jag har dig.
Du är förändringen i mitt liv
som gjort allt så mycket bättre.
Förändrade allt.
Du & jag
för evigt älskling.
Jag älskar dig!
Okay, i will write this in english because I hope my lovely little american girl Meg and the crazy scotish people Elliot, Greig and Julia will see this as soon as possible. I miss you all! Is so empty without you here!
I'm so thankful for getting to know Meg and Elliot and to meet Julia and Greig again after two years. You did this days the best. And ofc everyone else too!


me and meg


meg


viktor and meg


elliot


elliot and me


elliot


julia and greig


EXCANGE IN ÅMÅL
12th to 16th of april.
An exchange with ten european countries and USA.
New friendships from all over the world that will last forever.
Participating countries: Spain, Italy x2, Lithuania, Estonia, Scotland, USA, Greece, Hungary and Sweden.
meg, louise, viktor and me.


pictures from the week!Nu måste jag ladda litegrann för att kunna orka med en föreläsning och fyspass med Martin Lidberg. Är lite segt i huvudet och kroppen efter igår men det ska inte hindra mig från att delta, nej, nej. För idag ska vi kämpa hårt.
Men innan jag ska det, måste jag hinna med ett möte. Men det ska inte vara några problem. Och så ser min dag ut. Måste även idag tillsammans med mamma börja  fixa danskläderna för dansuppvisningarna som är väldigt snart också! Det är mycket på samma gång just nu. Men så tycker jag om att ha det egentligen. Det mest positiva jus tnu är att det är lov! Men det är inte så långt kvar av det heller.. Bara tre dagar kvar. Och de ska hinnas med en hel del grejer då också på de dagarna.
Men nu måste jag kila ifrån datorn och fixa klart allting inför dagen. Vi hörs!
Nu är den avklarad!
Om först måste jag klargöra en viktig sak som jag lovade en av mina kompisar!
MARTIN LIDBERG TYCKER ATT VI ÄR TUFFA, SNYGGA & SEXIGA TJEJER. TILL OCH MED CARRO! ;)

haha. Men måste ha vart någon av oss i Mtv Street gruppen som uppträdde och folk runt omkring oss för att fatta ett dugg av detta egentligen.
Men denna dagen innebar tre stycken genrep, med sjukt mycket skratt och flumigheter. Det var något av det roligaste som gjorts på länge. Och showen gick jättebra, tror att det var en liten succé ändå.
Men nu bjuder jag på lite kort från dagen, fick dock inga kort när vi hade själva showen eftersom jag inte kunde sitta där inne och ta kort. Men fick lite från genrepet.

Nu har min biljett landat i mitt hem för en festival som jag verkligen tror kommer bli något alldeles speciellt denna sommaren.
KAOS i Mellerud. 30-31 juli.


Detta kommer att bli sommarens höjdpunkt bland väldigt mycket roligt som kommer att hända under sommaren 2010.
30-31 juli - KAOS
20 augusti - Lars Winnerbäck

och jag tror denna listan kommer att bli längre ju närmare sommaren kommer. Får se om jag får ett funktionärs jobb på Arvikafestivalen, ansökte om det förut. Och i så fall blir det Arvika mellan den 15-18 juli. Man kan ju alltid hoppas på ett jobb där!
Men åter till KAOS. Jag säger bara de som inte kommer att vara där kommer att missa otroligt bra band och artister! Liksom bara hör detta: The Ark, The Sounds, Babian, Andreas Grega, Markus Krunegård, Petter, Salem Al Fakir. Plus flera andra som de har släppt. Men man kan inte missa en festival så nära där man bor med några av sina älsklings artister och band med. Så jag är överlycklig nu när jag har min KAOS-biljett i tryggt förvar.

Var en av de meningar som ofta dök upp på föreläsningen vi var på idag av Mia Björnsson. Mia är inspiratör i ämnena kommunikation, ledarskap och professionell samtalsmetodik riktat till ungdomar. Hon arbetar också som coach och vägledare för dem som vill utvecklas och kunna se annorlunda på sin livssituation.Något som fäste sig på min hjärna handlade om att skriva om sitt manus som finns för sitt liv. Det manuset som blivit skrivet av föräldrar, mor och farföräldrar, äldre syskon och de som fanns runt om kring sig under de första levnadsåren upp till en viss ålder. Med förutfattade meningar, vägval och allt annat som de redan har bestämt för dig att du ska ta och följa. Vissa av valen gjordes redan innan du föddes och vissa under första åren du levde.
Föräldrarna såg vad de ville att du skulle växa upp och bli, samma sak med mor och far-föräldrarna fast dem kanske hade andra tankar än dina föräldrar hade.
Vi alla har varit ett oskrivet blad, tabula rasa, någon gång. Men det är det som vi själva egentligen ska ha skrivit för varje år som vi har levt. Att vi fyller det oskrivna bladet för varje dag vi lever och gör något.

Men den tillgången kanske blir strypt av att föräldrarnas uppfattningar, förutfattade meningar och vägvalen de gjort för dig. Då är det hög tid att ta tag i dit manus och skriva om det så det blir vad du vill göra, dina egna valda vägval du kommer att göra, dina egna mål med ditt liv. Dina ord.

Vad tror du? Tror du att detta stämmer? Varför/varför inte? Skriv dina tankar i en kommentar till mig.

Själv tycker jag att det låter logiskt. Självklart är det så som Mia berättade för oss idag med detta. Jag funderade ett tag när hon sa detta och först lät det inte alls klokt men med tankarna som snurrade i huvudet så till slut kom mina tankar fram till att det stämmer väldigt bra. Jag tror verkligen att mina föräldrar hade någon sorts blid och förutfattade meningar innan jag föddes om vem jag skulle vara, vad jag skulle bli osv.

Frågan är också, har jag levt upp till deras tankar och meningar om mig? Eller blev jag en person med helt andra tankar om vad jag själv vill bli och andra vägval i mitt liv än vad dem ville att jag skulle ta. 
Jag har på något sätt de senaste åren börjat att skriva om mitt manus omedvetet skulle man kunna säga.


Ett manus om Sofie Skogström, nu 18 år. Som har som största mål att lyckas stort inom dansens värld på ett eller annat sätt. Antingen som proffisionell dansare, yrkesdansare och koreograf för kändisar. Ett intresse för dansen har funnits sedan 6 års ålder och som bara har växt mer och mer, med stormsteg för varje år som gått. Att lyckas inom dansen är det enda som hon vill satsa på.

Det är nog min början av mitt manus som jag själv har skrivit. Utan hjälp av någon annan.
Hur ser ditt ut?


Imorgon dansar DansCenter Sofia Westlund,
Åmåls Drill Dans & Cheer & Säffles Musikskola för Haiti .
Kom dit och stöd Haiti!

Tid & plats: 19.00, Karlbergsteatern, Åmål.
Som ni kanske märkte tog jag påskledigt nu under påsklovet ifrån bloggen. Men jag har haft bra dagar sen sist i alla fall. Sen i torsdags har jag varit bosatt hemma hos Viktor som har varit helt underbara.
Men något som varit sjukt kul var i torsdags i alla fall. På kvällen drog jag till Challe och tillbringade några timmar i hennes nya lya som senare resulterade i att vi drog vidare till HC. Kvällen gav mycket skratt och en roligt skärtorsdag. Dock blev det inte mycket av Basic Elements som var där. Men vi röjde dansgolvet ändå!
Sen har resten av påskdagarna haft annat kul på schemat.

Men idag har det inte vart mycket som hänt som de senaste dagarna heller, dock tränade vi litegrann inför välgörenhetsgalan som vi har på onsdag, och ganska snart blir det att åka hem en sväng till Tösse. Och lite annat väntar också. Men för idag räcker detta. Kommer mer inlägg kommer kanske någon dag under veckan. Men det finns en del som kommer att komma i första hand än att skriva ett inlägg så vi hörs helt enkelt!