RSS 2.0
Sista nyårsresumén av 2010.

1/1-2011. Första januari tvåtusenelva. Och jag hade en helskön kväll med pojkvän & vänner på nyår, så som det ska vara. Med mycket mat, efterrätt, dricka och lite sällskapsspel hade vi en jättetrevlig kväll igår. Idag återstod städningen men det gick effektivt och snabbt.
Och så kommer det till nyårslöften, eller som vi också sa igår mål med det nya året. Jag kom underfund med att jag ska fortsätta med mitt godislöfte som jag har haft i 4 år nu. Men mål med detta året var inte lätt att komma på men till slut så visste jag vad mina mål ska vara.
  • Vara en kick-ass grym krönikör för Kulturungdom
  • Ta studenten med betyg som jag är stolt över
  • Dansa vidare i en annan stad efter studenten
Det är min mål med 2011.
Sista delen kommer imorgon! Gott nytt år allihopa!
Bilderna får tala för sig själva!
Nästa del kommer strax


Tjugotredje december tvåtusentio.
En dag kvar till julafton, åtta dagar kvar till nyår.

Har ni börja få tomtefeber ännu då? Själv upptäckte jag att min lillebror hade tomtefeber, då han sa till mig imorse  -"Sofie, jag såg ett packet till mig där borta" Hans min talade om allting också. Han är allt för söt, som alltid när det kommer till julklappar.
Igår klädde jag och mamma granen här hemma, efter år av att allting har varit guld i granen. Så har den traditionen brutits och ersätts med silver och rött. Riktigt snyggt är det faktiskt.
Sen tar jag lite julledigt nu, återkommer med ett årsresume i mellandagarna, kanske.
God jul på er så länge!
Äntligen!
Detta lovet har jag väntat på mer än något, för denna terminen, första terminen i trean har varit tuff. Men avklarad är den och det känns bra att veta att efter lovet, den 10e januari, så står nedräkningen på 5 månader exakt till studentdagen.
Men tillbaka till idag, vi hade en liten julavslutning i skolan - som bestod av oss esteter+indval. Dans och musik för hela slanten.
Och jag har invigit jullovet med att göra... ingenting. Som det ska vara helt enkelt!
Tävling igår, Christmas Cup i Örebro
Dansuppvisning idag, Karlberg, Åmål
Stresshelg men gud så kul jag har haft med mina kära små vänner. Nu är det tillbaks till verkligheten som gäller och imorgon är det för lucia dans, sen vanlig lektionsdag, kanske Karlstad på det? Vem vet.
Denna terminen har bara flugit förbi både i skolan och i dansen. En termin kvar sen är det studentresa, studentbal och själva studentdagen som bara ligger och väntar på oss!
blev Borås i år.
Men vi från Åmål är inte ledsna för att inte få utmärkelsen. Vi är nöjda av att komma till topp 3 finalen i tävlingen, och vi är vinnare ändå! Men de var två bra dagar uppe i huvudstaden på rikskonferensen, men nackdelarna var SJ. Inte ett enda fel kunde undgå vår resa dit och hem. Personalbrist, dörrfel, växelfel, ingen lokförare... Massa mas.

Men nu ser vi framåt och massa plugg väntar. Så nu är det dags att plugga till två prov imorgon.


Namn: Sofie Skogström
Född: 20 Februari, 1992
Hemort: Åmål
Civilstatus: Tillsammans med Viktor
Intressen: Dans, fotografi&konst, skrivande och mode.
Började blogga: 2006/07, men denna bloggen tog form i början av 08.
Fotar med: Nikon D3000 + en jäkla massa inspiration
Läser: Böcker som råkar hamna i min bokhylla.
Fördriver tiden med: Dans, dans och facebook.
Är överdrivet grym på: Dans, vara världens bästa flickvän och läsa böcker samtidigt som jag smsar.

Sofie heter jag som sagt. Jag kommer ifrån Åmål, men är uppvuxen och bosatt i Tösse, strax söder om Åmål sen 2 års ålder. Nu pluggar jag sista terminen på Estetiska programmet inriktning dans, på Karlbergsgymnasiet i Åmål. Jag är en dansnörd, superninja krönikör för Kulturungdom, elevkårsordförande och lycklig.

För min framtid har jag stora planer med! Jag vill bli en stor koreograf & dansare. Så nu efter studenten som närmar sig ska jag vidare på många håll för att kunna nå mitt mål. Jag vill åka till New York och L.A för att kunna utveckla mina danskunskaper och få dansa för stora koreografer.