RSS 2.0
Om en timme drar jag på läger i stan som DCSW håller årligen, och jag kunde inte bara missa årets. Med Alexander och Martin som lärare i contemporary och street så kommer lägret bli helt grymt bra! Packningen är klar och jag taggar inför lägret med avsnitt från Sytycd och måste därför dela med mig av en koreografi som jag bara älskar med Top 7 killarna. Helt fucking UN-BELIEV-ABLE!


Bättre sent än aldrig. Mellan tisdag och lördag för två veckor sedan hade jag och min älskade pojkvän en weekend i London. Fem helt fantastiska dagar spenderade vi på ett underbart hotell, gick på bio, såg på två stycken musikaler, shoppade rejält på Oxford Street och såg allt man ska se när man är i London.
Piccadilly Circus
Apple Store Meet the Cast of Harry Potter och Viktor


Portobello Road och Notting Hill Gate


Big Ben och Harry Potter premiären på Trafalgar Square


The Lion King och Viktor


Tower Brigde och Phantom of the Opera


Oxford Street och Viktor
Jobb, jobb och sliter för fullt. Så nu tar jag och min pojkvän semester i fem dagar. Vi hörs igen på lördagen. Därför tänkte jag att ni ska få se något sagolikt under tiden. Spola in till 2.05 ungefär där de underbara börjar! Hej då for so long!Att se på SYTYCD gör min tro på dans starkare. Jag ska komma dit en dag. Jag får sådan inspiration av de som är med i säsong 8, de är helt fantastiska. Bara titta på denna med, Caitlynn & Mitchell och Sasha & Alexander. Gåshuden kommer med en gång och gråten sätter sig i halsen!
So you think you can dance, säsong 8.
Denna säsongen slår alla andra. Bara titta så märker ni att inga mer ord behövs för det i alla fall. Mer godbitar kommer upp allt efter som!