RSS 2.0
Sorry guys, för sen update.
Men jag lever och är hemma sedan i tisdags eftermiddag ifrån Italien-resan. Vi hade det bra och mycket hände under de 9 dagarna vi var borta. Men mer tar vi om det en annan dag tänkte jag, samtidigt som jag slänger in några bilder ifrån resan. Men det får bli helgens projekt istället. För jag har en del annat att göra för tillfället.
Hörs!
Nu tar jag och bloggen semester ett tag!
Ja, i alla fall i nio dagar framöver. Om 6 timmar sitter jag och fyra andra på ett flygplan till Neapel, Italien. Det är ett utbyte som jag brukar åka på, som ni kanske har läst om tidigare. Det ska bli otroligt härligt att åka iväg nu!
See ya in nio dagar ;)
Nu vart de lite tomt här!

Men det är mycket som händer på vardagar med skola, möten, danslektioner på dansskolan och en massa annat som ska göras. Men hittills har veckan flutit på bra, och idag har det varit underbart i skolan, eftersom Martin Jonsson som jag skrev om förra veckan var tillbaka på skolan idag. Han har verkligen varit hur grym som helst dessa två lektioner vi har haft denna och förra veckan.

Som idag har det varit full rulle hela tiden, i skolan med lektioner, fotografering av elevrådet och porträtt, efteråt möte på Europa Direkt, sedan en massa handling av saker inför Italien och inhandling av ett par assnygga boots jag hittade igår i en skoaffär här i stan! Dock lite fattigare, men inte ska man klaga över de snyggingarna!
Nu sitter jag och försöker att knåpa ihop mitt svenska c reportage och en annan inlämning i kultur & idéhistoria. Vill helst bli klart med det innan måndag då jag lämnar Sverige för 8 dagar i Napoli, Italien!

Olga, fotat idag av Viktor älskling för mitt reportage.
Ibland går helgerna jätte snabbt förbi, speciellt denna eftersom det har vart en del att göra. Som fredagen efter skolan var slut, var det dags att kidnappa de stackars rädda ettorna för deras nollning. Och oj vad ägda de alla blev! Men hur kul som helst var det. Bjuder på en bild ifrån kidnappningen där man verkligen kan se på Sofie hur hon njuter av att förnedra ettorna!


Efter nollningen var klar var det hem, snabbt ombyte och sen iväg ner till Not Quite för att filma det sista när vi skulle baka och laga vår trerättersmiddag för Italienfilmen. Hur gott som helst och kvällen där var de roligaste på länge också.
Lördagen bjöd på fotografering tillsammans med Caroline, av Elin Torger och Peter Heintz, ute på Heintz Bil och utanför. Fick en sneakpeak på facebook, men jag tänker låta er vänta så får ni se när jag får bilderna på riktigt! Efter fotograferingen var det vidare till Viktors kusin konfirmationskalas och tillbringade kvällen där.
Och idag var det sova-länge-dag men det blev bara till 9 sen film medans Viktor var i kyrkan för konfirmationsgudtjänsten fram tills att han kom tillbaka hem efter 13 ngn gång, då gick jag upp ur sängen! Men sen var det ner till danslokalen för 3 timmars dans, street och disco. Så nu är jag lite död och ska käka kvällsmat!
Idag har verkligen den bästa dagen i skolan vart på länge. I alla fall dagens danslektion på två timmar, och idag var det lite annorlunda då vi hade Martin Jonsson, dansmarto.blogg.se, som gästlärare, för en dans till vårt estetprojekt om är i slutet av oktober. Så idag gjorde först koreografin till Love the way you lie och kom sedan på att vi borde göra en mix av den med Telephone och Shots (se videon nedanför!) och det kommer bli så grymt bra. Så efter halva tiden lärde de andra sig Shots (som jag fick göra på Camp Gala i somras) och Telephone kommer vi göra nästa torsdag (även den från Camp Gala).

Men Martins lektioner är helt underbara att dansa på, önskar verkligen att han var min danslärare på heltid. Så mycket inspiration och glädje får man av den pojken verkligen! Och jag tror även de andra tjejerna tycker det, så mycket som dom fnittrade och hade sig. Nästan att man tror de alla gick och blev lite smått förälskade kanske? Men vem skulle inte bli det liksom? ;D

Så nu är det bara att nöta koreografin tills nästa torsdag då Martin besöker oss igen! :D

Lars Winnerbäck, Karlstad, 20 augusti.

Vilken underbar kväll det var. Jag kommer att med några dagars mellanrum lägga upp de bästa fotografierna som jag tog under konserten. Nu när jag har en fungerande dator och ps på den så kommer det komma ett regn med foton framöver!

Jag har tatuerat mig.

I torsdag åkte jag & Challe upp till Vålberg och Wild Tattoos studio där Cherie jobbar lite som lärling. Hela dagen i skolan, resan upp och i väntan medans Challe gjorde sin fjärde tatuering satt jag och var så himlans nervös, jag tror verkligen inte jag har varit mer nervös inför någonting annat än som jag var för att göra tatueringen.

Men till slut satt jag där, med Challe brevid mig hand i hand och Cherie bakom mig för att starta tatuera mig. Jag visste inte alls hur ont det skulle göra, hur känslan var när nålen gick mot huden och så vidare. Sen hörde jag Cheries röst då hon förklarade att hon skulle börja och satte igång maskinen. Väldigt förvånad blev jag när det inte alls gjorde så ont som jag inbildade mig själv, utan det var mer en härlig och skön känsla faktiskt.

Dans med svåra steg. Från Lars Winnerbäcks låt Fröken svår och jag har under ungefär 2 år haft tankarna på att göra den, men på lite olika ställen som varierades hela tiden. Men tillslut bestämde jag mig för strax under nacken. Och jag är jättenöjd & Cherie gjorde ett jättebra jobb!

Vad tycker ni?

Syrran kände för att inviga Photo Booth med lite olika kort. Men jag kände inte för att lägga upp ett kort där man ser ut som ett missfoster faktiskt. Så det fick bli en mer normal bild, men inte seriöst ändå.
Denna veckan är nu över, och nu är det helg. Otroligt skönt, skoldagen var så seg att man bara väntade på att tiden skulle rinna iväg så man någon gång fick sätta sig på bussen hem. Ganska så fullproppad vecka så får vi se vart helgen tar vägen.
Delar med mig en av veckans drog på youtube, ett stjärnskott med namnet Phillip Geniza, så fort jag har haft tid att sitta vid datorn har ett eller annat klipp med honom gått igång. Underbart är ordet jag letar efter för denna killen alltså. Sjukt grym!
Idag kom min nya dator hem till mig, så nu sitter jag och bloggar ifrån den eftar att ha gjort i ordning allting som behövdes innan den startades upp. Det kändes otroligt härligt att få bära ut min sletna acer laptop och byta ut den till denna :D