RSS 2.0
från förra terminen av challeballe.
< style="text-align: left;">Nu är den avklarad. Resultatet av detta är: lycka, happiness, överskottsenergi, trötthet, blåmärken på fötter och knän, ryggont, stelhet men självklart som vanligt har det varit bäst!


Lyckan och happinessen beror på att Alexander har kommit hem ifrån New York nu och ska ha sommardansen som börjar om en vecka. Man fick sig en liten kick av att se honom igen efter 7 månader. Helt konstigt att se honom här men det är också hel roligt och underbart. Den människan har man saknat mycket.

Överskottsenergi, trötthet, blåmärken och allt annat är helt orsakat av hela helgen men det har varit bäst. Michael Jacksons bästa låtar utdelat till alla grupper och två shower i lördags med blandat av disco, street, show och lyrical. Som en vanlig dansuppvisning. Men idag var det lite annorlunda. Alla showgrupper och lyricalgrupper deltog endast och körde en show med endast MJ-musik och allt flöt in i varandra. Skitsnygg och askul.

Nog om detta. Nu väntar man spänt på att Challe ska komma med sina bilder för dom är grymma som alltid. Och nu är det dags att kila ner i sängen och sova! Godnatt med er!
Kommentarer
Viktor

Du var bäst. Det är du alltid.

2010-05-02 • 22:23:41  • http://viktorbijlenga.se
Una

Åh, är så grinig på att jag inte kunde vara där och kolla.. speciellt idag. MJ! Men men, tur att det gick bra för er :) <3

2010-05-02 • 22:28:19  • http://ualeksic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: