RSS 2.0
Det är rätt dåligt med inlägg nu de senaste, men jag skyller på att det är lov! Så enkelt kan de vara att skylla ifrån sig på något annat. Men både tisdagen och onsdagen var vara-hemma-dagar, sitta framför datorn och pyssla i ps en del och titta på teven. Sådana dagar är rätt sköna.

Men idag var det helt annorlunda jämfört med dom. Från klockan 10 till 17 så innebar det heldag på Kontakt Åmål med PUF-möten om allt möjligt, mestadels om hur man ska starta en förening. Men väldigt givande ändå.
Men helgen bjuder på lite roligare saker, i alla fall imorgon och på lördag. Morgondagen bär av till Karlstad tidigt på morgonen för lite shopping och sedan besök på Uno med PUF och politiker. Ett steg närmre ett nyare Huset här i Åmål!

Lördagen då bär de av till Göteborg igen, då över dagen bara. Med Viktor och då är det bio som gäller. Alice I Underlandet 3D. Det ska bli otroligt häftigt att se! Och Tim Burton är ett geni med sina filmer så det är ju inget att prata om den kommer vara bra redan innan man sett den.
tim-burton-alice-and-wonderland-johnny-deep-mad-hatter-queen-hearts-01.jpg (490×333)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: