RSS 2.0
De senaste dagarna har varit väldigt bra, kan jag meddela. Hela lovet har varit jättebra, har varit hemifrån nästan hela lovet kom jag på nu. Tillbringat endast två hela dagar hemma! Resten antigen i Göteborg, Karlstad eller hos Viktor.
Men fredagen i Karlstad med Viktor, Robin, Louise och systeryster var väldigt trevligt och fyllt med skratt. Åkte som sagt upp dit väldigt tidigt för att hinna en del shopping också. Och en del är nog att ta i lite! Men shopping var inte de enda vi han med, utan också en lång fika på Espresso House, fortsatte med lite mer shopping men sen var det dags för det vi var där för att göra.

Uno.

Blev väldigt lyckat där tycker jag. Hoppas bara att de från Huset, politikerna och studieförbundet kände att Huset är lite efter när det gäller ungdomsgård/fritidsgård när man ska jämföra sig med Uno. Uno har verkligen allting som skulle göra att ungdomarna här i Åmål skulle gå dit varje dag!
På karlstads hemsida så beskrivs Uno så här:
"Tanken med Uno är att ungdomar som gillar dans, musik, design och annat skapande ska få utrymme för sina intressen. På Uno finns både "varje-dag"-aktiviteter som bio, danssal, replokaler, café, design och utställningar och dessutom många programpunkter som konserter, möten, föreställningar och workshops. Uno har stor kapacitet för att ta emot projektidéer och coacha unga att förverkliga sina drömprojekt. I huset finns teknik, utrymme och kunnande... och ekonomiska medel!"

Det är precis vad vi behöver ha här i Åmål på Huset. Ett ställe där våra intressen ska få utrymme att göras, och något som händer varje dag. Uno är verkligen före på varje liten punkt.. Det enda man kan vara är avundsjuk än så länge. Men snart är det dags för en omvandling för Huset.

Gårdagen i Göteborg med älskling var sjukt bra. Åkte ner med tåget vid tio tiden och när vi väl var framme, gick vi direkt bort till Bergakungen. Med en hollywoodmeny; stor popcorn och läsk plus 3D-glasögon, satte vi oss på våra platser på första raden i kanten i den största salongen och framför den största bioduken för att se Alice i Underlandet 3D. Efter filmen blev de donken och sedan hem. Dock blev de en massa strul då vårt tåg blev ersatt med ersättningsbussar som var en halvtimme försenade och tog oss till trollhättan där tåget väntade. Var hemma ungefär två timmar senare än vad vi egentligen skulle vart men de var värt det ändå.


Jag tyckte verkligen om den. Den var så himla bra rakt igenom. Ifrån början till slut var de ett bra budskap om att tänker man att något är omöjligt så är det omöjligt, men om man tänker att det är möjligt så är det möjligt! Och kvinnliga hjältar och uppfylla sina drömmar. Och Tim Burton är ett geni som alltid med sina filmer! Den är värd att se!
Men nu ska jag hitta på något annat, medans jag väntar här hos Viktor att han ska komma tillbaka från kyrkan. Puss!
Kommentarer
Viktor

Jag gillar att läsa här. Jag slipper att skriva ner vad vi gör. Du gör det med bravur! Puss

2010-03-07 • 18:19:07  • http://viktorbijlenga.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: