RSS 2.0
(klicka på bilderna för större format)

Vilka dagar! Herregud.
Så mycket jobb som de har varit dessa dagar är helt sinnessjukt.
Förberedelserna för langosen drog igång vid två tiden och så stod vi i fredags mellan ungefär 14-19 och sålde langos på gågatan, fortsatte därefter med popcornjobb inne i bluestältet på terminalen från 22-02.
Började dagen klockan 10 med förberedelser inför en ny dag med langosförsäljningen och det vi inte visste var att den skulle bli så otroligt lång. Från 12 till 16 stod vi på gågatan igen, 16.30-21.30 var jag och Viktor tillsammans med Ullastina och Robin inne i bluestältet och sålde popcorn igen.
Och direkt därefter var det langosförsäljning i småbåtshamnen från 21.30 alltså framtills klockan 3 på morgonen då solen började stiga upp återigen och vår deg var slut. Men arbetet slutade inte riktigt där heller, packa ihop och disk återstod. Och allt sånt var klart två timmar senare, klockan 5. Halv sex kunde jag och Viktor gå o lägga oss, åtta gick vi upp igen för att åka ner till Tösse för att sedan åka till Resö.

Sjuka dagar har det varit men langosförsäljningens antal timmar känns gött i plånboken nu och det får man tänka på istället. Ett stort steg närmare en ny dator iallafall!
Kommentarer
Johanna' & Lana

Hej!

(Detta meddelande är endast skickat till de som deltagit i månadens blogg hos oss).

Nu är de 7 finalisterna i månadens blogg publicerade! Är du en av dom?

Klicka här så får du se: http://johannesoilir.blogg.se/2010/july/manadens-blogg-finalisterna.html

Kram Johanna & Lana :)

2010-07-14 • 17:10:57  • http://johannesoilir.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: