RSS 2.0
var det ett tag sen. Eller ja, i alla fall tre dagar sen sist nu. Det har vart en del som hänt. Ska slänga upp torsdagens blir från graffitiväggens andra dag, dock inte många. Så vi börjar med dom.
Och nu till fredag. Då hade det en massa i skolan. Inspirationsveckans sista dag. Jag, Anna och Emma presenterade båda föreläsningen av Frida Svensson. Var verkligen hur nervös som helst, men de gick bra.
Hann med en väldigt kort samhällslektion innan jag var tvungen att gå till aulan för att presentera nästa föreläsning av Silvia Kakembo. Ordförande av Sveriges ungdomsråd. En riktig härligt tjej och väldigt inspirerande.
Avslutade fredagen med körkortsteoriprovet på skolan. Gick väl så där. Men sen blev det med Viktor hem och har tillbringat hela helgen där. Fredags kvällen blev filmkväll hemma hos Ullastina, även Robin o Emmy var där. Och i lördags fyllde älskling också år, 19, så vi firade honom och lite av hans släkt kom på eftermiddagen. Och idag blev det inte jätte mycket gjort. Men nu måste jag göra en del inför imorgon. Räkna matte och koregrafera dans.
Så vi hörs senare!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: